Rózsavölgyi fotó Fuji fotólabor, fényképes megrendelőlappal, borítékkal...
Csütörtök, 2019 Június 27, 08:44:13
Honlap-menü

Belépés

Keresés

Barátaink:
 • www.fotobusz.hu
 • www.iskolaifoto.hu
 • www.ovodaifoto.hu
 • www.rozsavolgyifoto.hu


 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0

   

  Egérpad fényképpel

  18 x 24 cm-es 3 mm vastag, gumi bevonatú, (az asztalon nem csúszik), nyersanyagra készült egérpad. A teljes 18 x 24 cm-es felülete nyomtatva van, nincs "üres" fehér felület az egérpad szélén. A nagy méret miatt még az állókép is mutatós, de bármelyik arckép is jól mutat rajta. (aktuális év számmal, a település nevével). Iskolai csoportkép is elhelyezhető az egérpadon, így szép ajándék az Osztályfőnökök részére is, de természetesen a tanulók is rendelhetnek ilyet.

  Celofán védő csomagolásban kerül kiszállításra.

  18 x 24 cm-es, egérpadokat 3 mm vastag gumi hátoldalú, szemből fehér szövet, szublimációs bevonattal gyárilag ellátott anyagra nyomtatjuk. Kipróbáltuk az 5 mm vastag változatát is, de nem voltunk vele megelégedve. A vékonyabb nyersanyagon jobb a hő elosztás, ezért a színek is sokkal élénkebbek, teltebbek. A készítésről röviden: A Photoshop CC.  programmal kiretusált, körbevágott, zöld hátteres nyersanyagról eltávolítjuk az ideiglenes "zöld" színt, majd bármely .JPG hátteret, és feliratot készítünk. A lentebb látható EPSON szublimációs festékkel feltöltött nyomtatóval, tükörképként kinyomtatjuk. A papír is egyedi, egyik oldalán itatós szerűen beszívja a festéket, a hátoldala inkább szilikonosnak - viaszosnak nevezhető, mert nem engedi át a festéket, és bírja a 195 celzius fokot 2 - 3 percig. Ragasztáshoz hőálló a felületen nyomot nem hagyó ragasztó szalagot használunk. (sérülés mentesen, ragacs nélkül lejön).  A/4-es  méretű sík préssel, 195 fokon 2 - 3 percig közepes nyomóerővel préseljük a nyersanyagot és a papíron levő fotót. A gép jelzi ha elkészült, a mágnes elenged kinyitja a két nyomólapot, és kivehető a még forró kész termék.   Celofán tasakban kerül kiszállításra.

  Ha véletlenül használat közben szennyeződés éri, langyos vízzel, és semleges hatású konyhai mosogatószerrel tisztítható.