Rózsavölgyi fotó Fuji fotólabor, fényképes megrendelőlappal, borítékkal...
Csütörtök, 2019 Június 27, 08:51:05
Honlap-menü

Belépés

Keresés

Barátaink:
 • www.fotobusz.hu
 • www.iskolaifoto.hu
 • www.ovodaifoto.hu
 • www.rozsavolgyifoto.hu


 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0

   

  Minden osztályról, (óvodai csoportról) több, 2-3-4 db mintakép készül. Egy példányban kiválasztás céljára. Megtekinthető az Osztályfőnöknél, Óvónőnél. Ön abból a fényképből fog kapni amelyiket Ön vagy gyermeke kiválasztott, (több darabot is kérhet). 
  Kétféle méretben készülnek: a hagyományos 15x21cm-e és a hosszúkás "panoráma" jellegű 13x25cm-es. Mindkét fénykép ugyan annyiba kerül, mert a fényképek területe közel azonos. A fotózás piilanatában dől el melyik verzió készül. Ha nagy létszámú a csoport, akkor célszerű a panoráma, kevesebb gyereknél látványosabb a közismert 15x21cm-es méret. Fényképezés után már nem átszerkeszthetőek. A fényképezőgépen lehet beállítani a normál vagy panoráma funkciót.
  A mintakép felső sorában, bal oldalon levő kétjegyű számot (pl: 01,02,03...stb) kérném beírni a megrendelőlap megfelelő sorába, az "igen" után.
  Mindkét méret ára általában 350 Ft/db(de ez az ár, plusz és mínusz 20-30-40-50 Ft-al eltérhet, az iskola óvoda választása miatt). Az Önnek elküldött megrendelő lapon található az aktuális ár.         
  15 x 21 cm-es csoportképek, óvodában iskolában.