Rózsavölgyi fotó Fuji fotólabor, fényképes megrendelőlappal, borítékkal...
Csütörtök, 2019 Június 27, 08:59:53
Honlap-menü

Belépés

Keresés

Barátaink:
 • www.fotobusz.hu
 • www.iskolaifoto.hu
 • www.ovodaifoto.hu
 • www.rozsavolgyifoto.hu


 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0

  Korszerű munkaállomásokat hasznélunk
   

   
  WIN7 Munka állomások készítik elő a fényképeket Fiatal évjáratú fotóbuszunk...
  FUJI Frontier-350-es lézeres fotókidolgozógép Nagy teljesítményű negatív scenner
  A minőség garantáltan egyforma, bárhol is fotózunk....csak egy konnektor kell. "Parapetes" rendszerű, szagmentes fűtőtestekkel felszerelt öltöző.
  MAC, YOSEMITE és WIN7 egy gépen

  Amerikai "zöld háttér eltávolító" 

  programok lényegesen gyorsabbak lettek...

     

  Negatívok előhívása megszünt, csak digitális adathordozórol vállalunk fénykép kidolgozást.

  Fuji Crystal Archíve fotópapírra dolgozunk, Fuji CP-48S vegyszereket használunk, a képek hátoldalán ez látható. Fuji Pearl, Gyöngyház - metál papírt is használunk.

  Árak: (mennyiség függvényében csökkennek) NINCS TRANSZFERDÍJ, NINCS * csillag jel az árak után, minden ár bruttó, nem számolunk fel hozzá egyébb költségeket.

   

  Rendelhető Fuji PEARL, gyöngyház - metál fotópapírra is fénykép 10x15, és 15x21cm-es, méretekben. A különbség látványos, leginkább úgy jellemezhető, ha valaki autót vesz rendelhet normál alap színt vagy metál színt. A kettő között elég jelentős a különbség. A hagyományos,  Fuji Crystal Archive és a Fuji PEARL fotópapír között is.

   

  Észrevette-e, hogy néhány konkurens cégnél az árlistából hiányzik a "fénykép" szó. Az oka hogy Ők digitális nyomdagéppel, vagy tintasugaras nyomtatóval, hagyományos nyomdai alapanyagra, nyomdai műnyomó papírra nyomtatnak, majd vágógéppel szétvágják a nagy lapokat a kért méretre. 

  Az tény, hogy Ők ezért tudják olcsóbban adni a "képeket"   Nem tévesztendő össze a "fényképekkel" amit hagyományos vegyszeres eljárással, lézerrel levilágítva "valódi fotópapírra" környezetbarát vegyszerekben készülnek.

  Az igényes emberek hamar észreveszik a trükköt, a képet fény felé fordítva, vagy a hátoldalon hiányzó "vizjelet" ami a minőséget garantálja

  A nyomdagépek nem tudnak a kép hátoldalára "mátrix" nyomtatóval jellegzetes feliratokat, a kép számát, a kidolgozó labor nevét felírni.

   

  Még egy trükk !  TRANSZFERDÍJ !!!  

  Magyarra fordítva ez abból áll, hogy egy dolgozó a CD-t, Pen-t, memória kártyát, interneten elküldött kép csomagot, megnyit egy számítógépen. Ön egy kattintásért, vagy egy CD beolvasásáért, több száz forintot fizethet. Tényleg pénzt kell kérni egy ilyen csekély erőt kiváltó műveletért ?

  Ezt burkolt áremelésnek hívják, mert ha kiszámolja: az alacsony (300 db felett tényleg alacsony) árakhoz hozzászámolja a *transzfer* díjat, esetleg a postai utánvét 980 Ft-os, költségét kiderül, hogy ugyan annyiba kerül egy "kép" mint a hagyományos valódi fotópapírra elkészített "fényképek" darab ára. Úgy reklámozzák egy fénykép csak 17-19 Ft, mindenki beveszi a cselt, nem olvassa tovább, ahol az szerepel 300 db felett!!! Száz darab alatt 39 Ft-ba kerül egy 19 Ft-os kép, felette már 29 Ft, és csak a legvégén 300 db felett, lesz 19, sőt 17 Ft.  ( esetleg + posta, 1000 Ft ). Az átlag ember nem "háromszázasával" dolgoztatja ki fényképeit.

  Nekünk is van tintasugaras, minőségi EPSON és CANON fotónyomtatónk, de ezekkel csak "szublimációs" ajándéktárgyakat készítünk, mert ahhoz a technológiához csak ez felel meg, eszünkbe sem jut fotópapírra nyomtatni, mert szemmel láthatóan más a minőség ! Csodák nincsenek, a valódi fotópapír árát euróban adják meg, amit napi árfolyamon kell kifizetni. A minőségnek ára van.

   

  Ön dönt valódi vagy csak a "fotorealisztikus" névre keresztelt minőséget válassza...