Rózsavölgyi fotó Fuji fotólabor, fényképes megrendelőlappal, borítékkal...
Csütörtök, 2019 Június 27, 08:47:12
Honlap-menü

Belépés

Keresés

Barátaink:
 • www.fotobusz.hu
 • www.iskolaifoto.hu
 • www.ovodaifoto.hu
 • www.rozsavolgyifoto.hu


 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0

  Minden AKCIÓS kívánsághoz 2 db AJÁNDÉK kulcstartót adunk,

  Itt az első oldalon információkat talál a megrendelő lap kitöltéséről, a hátterek egyedi kiválasztásának lehetőségéről,

  az árakról, testvérek közös fotózásáról,  fényképes ajándéktárgyak rendeléséről.

  (kérem görgesse lefelé az oldalt, majd a bal oldali menükből kedvére válogathat)

  Rózsavölgyi - fotó Kft. óvodákban és iskolákban nyújt fényképész szolgáltatást. Elsők között vezettük be, hogy megkérdezzük a szülőket, igényelnek-e fotózást?  Önkéntesen választhatnak 16 féle papírképből, és 5 féle fényképes ajándéktárgyból. Mi nem fényképezzük le az egész iskolát, és nem küldünk haza több ezer forintos fényképcsomagot, "ha nem kéri kidobjuk" gyermeke fényképeit, felszólítással.

  Ha a szülő anyagi helyzete megengedi, választhat több - kevesebb kívánságból. Nincs "kötelező" fogyasztás, mint másnál, csak annyit fizet amennyi képet utólag, a mintaképek megtekintése után rendel. Az aktuális árak, itt a web oldalon nem láthatók, a vonalkódos lapon 15 kívánság ára fel van tüntetve, azonosak.

  Az Önhöz hazaküldött vonalkóddal ellátott papíron csak azt kértük, nézze meg oldalunkat, ha a választékkal és a mintaképek minőségével meg van elégedve, aláírásával engedélyezze, hogy gyermekét ingyenesen, kötelezettségek nélkül lefotózzuk. Több portré és állókép minta készül.

  Néhány nappal később kap egy A/4-es lapot, amin a választható 16 féle kívánság, és az iskolával, óvodával megbeszélt árlista található. A lap hátoldalán színesben A-B-C-D-E-F-G....stb. betűkkel van jelölve gyermeke mintaképe. A másik oldalon a kívánságok sorában az "igen" után látható vastag négyzetbe kérnénk a kiválasztott mintakép betű jelölését(pl:A-B-C-D..) beírni. Az utána következő négyzetekbe a kiválasztott háttér számát (pl: 01,02,03,04....99). Ahány négyzet látható annyi darab hátteret lehet a kívánsághoz rendelni. Ha négy egyformát szeretne, négyszer írja be a kiválasztott számot. A méret, darab, és ár minden sorban fel van tüntetve. Ha nem akar válogatni akkor elfogadhatja az általunk javasolt, fiús - lányos háttereket is, amelyek elsőként jelennek meg az oldal felső soraiban. Ez esetben nem kell számot írni a lapra. Az "igent" és a választott kép "betű" jelölését feltétlenül jelezze. A gyermek nevét csak azért írja (olvashatóan) a lapra, hogy a pedagógus, az összefoglaló táblázatban tudja ki milyen összegben rendelt. Mi vonalkód alapján azonosítjuk a gyermekeket, és kívánságokat.

  A lapon feltüntetett időpontig, küldje vissza a megrendelő lapot.

  A fényképezés pillanatában "zöld" GreenScreen hátteret használunk, amit számítógép segítségével eltávolítunk, és az Ön által kiválasztott kívánság listából, az ott látható mintaképek alatti sorszámot kérnénk a hazaküldött megrendelőlap megfelelő sorába beírni. A "zöld" háttér miatt ha lehetséges NE "zöld" ruhába öltöztesse gyermekét, mert nem lehet tökéletes háttércserét végrehajtani. Színes fényképeken nem mutat jól a fehér - fekete - szürke szín, minden egyéb, (nem túlzottan zöld) élénk szín látványosabbá teszi a fényképeket. Állóképen a cipő is jól látszódik, gondoljon rá.

  Ha Önnek több gyermeke jár az intézménybe kérhet, közös fényképet is. Ez esetben feltétlenül jelezze, a vonalkódos lapon, hogy közös, és egyéni minta képek is készüljenek. A gyermekeknek egyszerre kell megjelenni, ezért osztályfőnökök engedélyével egy időben legyenek a "fotóbuszban". Pici babát is nyugodtan hozhat, soronkívül lefényképezzük, Ön utólag a mintaképek alapján rendelhet, szóló - páros - családi kápeket. Ha gyermekének van kedvenc plüss játéka, hozza magával és látható lesz a képeken. Minden fénykép csomaghoz, külön - külön APEH nyugtát mellékelünk, mert Mi használjuk az on-line pénztárgépünket!

  Minden AKCIÓS kívánsághoz 2 db AJÁNDÉK kulcstartót adunk,
   
   
  Ha az iskola vagy óvoda elszámolt a pénzzel, és Önnek még kellene fénykép csak postai utánvéttel tudjuk teljesíteni. Előre szólunk,rendkívül drága. Az utánvét költsége sokkal több, mint a fényképek ára, ajándéktárgyakat csak csomagként visz a posta, 1.050 - 2.000 Ft, súly, boríték mérete, utánvét összege összeadódik, nem szerencsés választás.
   
  A szülőkkel, iskolákkal, óvodákkal történő kérdések megválaszolására bevezettünk egy "ingyen visszahívós telefonszámot". Ha  "megcsörgeti" a
  06 (30) 497 36 92 -es telefonszámot
  Mi a legrövidebb időn belül visszahívjuk, (munkaidőben ha az üzletben vagyunk). Elég megcsörgeti bármely vonalas, vagy mobil hálózatból, bekapcsolt hívószám kijelzővel, telefonközpontunk elmenti az Ön hívószámát, Mi egy másik készülékről felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  A megadott telefonszám nem (06 80-as zöldszám) ezért nem vesszük fel, nem hangpostás, nem üzenetrögzítős, csak arra szolgál ki keresett, milyen telefonszámról, kit hívjunk vissza. Elég ha kétszer kicseng, (egy csengetés kevés) az Ön telefonszámát a telefonközpont elmenti. Figyelem, néhány régi bekötésű vonalas telefon nem tud hívószámot küldeni, így nem tudjuk kit kell visszahívni, mobilok többsége, ha nincs letiltva alapból küld telefonszámot...
  A fotósbolt munkaidőben: H-P 08-16 óráig a 06 (27) 345-246 -os telefonszámon elérhető. Mi szívesen visszahívjuk, minden kérdésére válaszolunk.